Η Εταιρεία

ΜΕΛΙΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ

 

Η εταιρεία ΜΕΛΙΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ εμπορεύεται όλη τη γκάμα των προϊόντων της KERAFINA.

 

Ποιά είναι η επώνυμη πορσελάνη της KERAFINA;

Το όνομα KERAFINA έχει ταυτιστεί με την ποιότητα στο μπάνιο τα τελευταία 50 χρόνια, δημιουργώντας την επώνυμη πορσελάνη KERAFINA. Η KERAFINA, είναι η μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία ειδών υγιεινής και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Από το 1960 δραστηριοποιείται στην παραγωγή ειδών υγιεινής στο εργοστάσιο που λειτουργεί στο Καλαμάκι Κορινθίας. Εφοδιασμένη με πολυετή εμπειρία στον κλάδο προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μπάνιου στους πλέον απαιτητικούς επαγγελματίες.

 

Η παροχή επαγγελματικών συμβουλών από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό στο χώρο του μπάνιου προσθέτει ασυναγώνιστη αξία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, αναδεικνύοντας την ως τον πλέον αξιόπιστο και πολύτιμο συνεργάτη. Παρακολουθώντας τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς η KERAFINA διαθέτει μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων, που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ποιότητα, την εργονομία και την αισθητική.

 

Η παράδοση της KERAFINA και οι υψηλές προδιαγραφές που ορίζονται από το σύστημα πιστοποίησης ISO 9001 αποτελούν μοναδική εγγύηση ποιότητας και άψογου και ανθεκτικού φινιρίσματος, εδραιώνοντας την εταιρία στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

 

 Οι νέες γραμμές, οι τολμηρές φόρμες, οι προκλητικοί σχεδιασμοί, τα μοντέρνα υλικά είναι μερικά μόνο από τα τεκμήρια που αποδεικνύουν την προσήλωση της εταιρίας στη συνεχή ανανέωση και την πρωτοπορία. Η «επώνυμη» πορσελάνη KERAFINA συνδυάζει την πολυτέλεια και τη λειτουργικότητα και αναδεικνύεται από μια ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων, που μεταμορφώνουν το μπάνιο σας στον πιο απολαυστικό χώρο του σπιτιού.

 

 

 

 

1.Πως ξεκίνησε η εταιρεία  KERAFINA;  Πόσα χρόνια βρίσκεται στο χώρο;

 Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 1960 και είναι μία από τις πρώτες βιομηχανίες ειδών υγιεινής στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Σε έκταση 30.000 τ.μ., το εργοστάσιο της KERAFINA παράγει είδη μπάνιου από πορσελάνη υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας καθώς και όλα τα αξεσουάρ για ένα ολοκληρωμένο μπάνιο. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει χιλιάδες μπάνια σε ξενοδοχεία, αθλητικούς χώρους, δημόσια κτήρια, αλλά και σε ιδιωτικούς χώρους σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς και μπάνια ειδικών προδιαγραφών σε νοσοκομεία, θεραπευτήρια και ιδρύματα ΑΜΕΑ.

 

2.Ποια είναι η γκάμα προϊόντων που διαθέτει;

Η KERAFINA διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από λεκάνες, νιπτήρες, ντουσιέρες και συστήματα καμπινών, μπαταρίες, στήλες ντους, αξεσουάρ, έπιπλα μπάνιου που προσφέρουν λύσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής για το μπάνιο που προορίζονται για αρχιτέκτονες, επαγγελματίες, αλλά και ιδιώτες.

 

3.Ποιοι είναι οι στόχοι και το όραμα της εταιρείας;

Το όραμά μας είναι να εξελίσσουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας, ώστε τα προϊόντα μας να ζωντανεύουν σε πρακτικές, οικονομικές λύσεις σύγχρονου σχεδιασμού και υψηλής αισθητικής. Το μπάνιο εκτός από λειτουργικό πρέπει να είναι και ένας χώρος όπου ο καθένας ηρεμεί και απολαμβάνει την ιδιωτικότητά του με άνεση. Αυτός είναι και ο λόγος που η KERAFINA επιδιώκει να εξυπηρετεί με την ίδια ποιότητα και εργονομία τα άτομα  περιορισμένης κινητικότητας και άτομα με αναπηρία.

 

 4.Πως μια εταιρεία με είδη υγιεινής μπορεί να προσφέρει στα άτομα με αναπηρία;

Στην Ελλάδα ο αριθμός ατόμων με αναπηρία υπολογίζεται περίπου στο ένα εκατομμύριο. Επίσημη απογραφή δεν υπάρχει, τα στοιχεία στηρίζονται σε ποσοστά της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και των επίσημων φορέων του κράτους. Σημαντικό ποσοστό αυτού του πληθυσμού (35%) διαμένει στην Αττική.

Με την αυτόνομη διακίνηση και διαβίωσή τους τα άτομα με ειδικές ανάγκες, και γενικότερα τα εμποδιζόμενα άτομα, αποπεριθωριοποιούνται, συμμετέχοντας ισότιμα σε όλες τις δραστηριότητες της ζωής. Σημαντικός παράγοντας στην προσπέλαση και χρήση λειτουργικών χώρων, όπως το μπάνιο, από εμποδιζόμενα άτομα -και κατ' επέκταση από όλους- είναι η ασφάλεια που παρέχεται τόσο από τον σχεδιασμό όσο και από τα χρησιμοποιούμενα υλικά και τον τρόπο κατασκευής.

Η KERAFINA με σεβασμό και κοινωνική ευαισθησία απέναντι στους συμπολίτες της στηρίζει τα άτομα περιορισμένης κινητικότητας δίνοντας μεγάλη έμφαση σε είδη μπάνιου ΑΜΕΑ. Τηρώντας αυστηρά τις προδιαγραφές ΑΜΕΑ, δημιουργούμε λεκάνες με μπροστινό άνοιγμα, εργονομικούς νιπτήρες, μπαταρίες χειρισμού αγκώνα, ανακλινόμενα σκαμπό, λαβές στήριξης και άλλα εξαρτήματα που κάνουν το μπάνιο πιο εύχρηστο αλλά και ευχάριστο, χαρίζοντας αυτονομία κινήσεων στα άτομα με περιορισμένη κινητικότητα.

 

Η KERAFINA αντλεί τη δύναμή της από τους ανθρώπους της. Η ανεκτίμητη σχέση αφοσίωσης και εμπιστοσύνης που έχει η ομάδα μας με όλους εσάς μας δίνει το κίνητρο να γινόμαστε ολοένα καλύτεροι. Από το 1960 μας έχετε βοηθήσει να δημιουργήσουμε χιλιάδες μπάνια σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία, αθλητικούς χώρους, δημόσια κτήρια, αλλά και σε ιδιωτικούς χώρους σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το όραμά μας είναι να εξελίσσουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας, ώστε τα προϊόντα μας να ζωντανεύουν σε πρακτικές, λειτουργικές, οικονομικές λύσεις σύγχρονου σχεδιασμού και υψηλής αισθητικής. Για αυτό τον λόγο σήμερα σας παρουσιάζουμε τον νέο μας κατάλογο, Kerafina Collection, με ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο για αρχιτέκτονες, επαγγελματίες, αλλά και ιδιώτες. Εδώ θα βρείτε μια ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία από λεκάνες, νιπτήρες, ντουσιέρες και συστήματα καμπινών, μπαταρίες, στήλες ντους, εξαρτήματα, αξεσουάρ μπάνιου, είδη ΑΜΕΑ και έπιπλα μπάνιου. Στην KERAFINA με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και τους έμπειρους μηχανικούς και αρχιτέκτονες προσφέρουμε καθοδήγηση και υποστήριξη, ώστε να δημιουργούμε από κοινού έργα που ικανοποιούν τις ανάγκες σας, αλλά και την αισθητική σας. Οι αξίες μας, η ποιότητα των προϊόντων μας και των υπηρεσιών μας, και η προσήλωση στο όραμά μας, μας έχουν ανταμείψει όλα αυτά τα χρόνια με τη χαρά και την τιμή να συνεργαζόμαστε με όλους εσάς.

KERAFINA: Μαζί κάνουμε το μπάνιο απόλαυση.

 

Γιατί εμάς;

  • Ελληνική βιομηχανία
  • Πολυετής εμπειρία
  • Αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Προσεγμένος σχεδιασμός
  • Υψηλή αισθητική
  • Τεράστια ποικιλία προϊόντων
  • Εργονομικές λύσεις
  • Άριστο after sales service
  • Καθοδήγηση και σεβασμός στις ανάγκες σας

 

 

Η επώνυμη πορσελάνη

Το όνομα KERAFINA έχει ταυτιστεί με την ποιότητα στο μπάνιο τα τελευταία 50 χρόνια, δημιουργώντας την επώνυμη πορσελάνη KERAFINA. Η KERAFINA, είναι η μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία ειδών υγιεινής και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη.

Από το 1960 δραστηριοποιείται στην παραγωγή ειδών υγιεινής στο εργοστάσιο που λειτουργεί στο Καλαμάκι Κορινθίας. Εφοδιασμένη με πολυετή εμπειρία στον κλάδο προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μπάνιου στους πλέον απαιτητικούς επαγγελματίες.

Η παροχή επαγγελματικών συμβουλών από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό στο χώρο του μπάνιου προσθέτει ασυναγώνιστη αξία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, αναδεικνύοντας την ως τον πλέον αξιόπιστο και πολύτιμο συνεργάτη. Παρακολουθώντας τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς η Kerafina διαθέτει μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων, που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ποιότητα, την εργονομία και την αισθητική. Η παράδοση της KERAFINA και οι υψηλές προδιαγραφές που ορίζονται από το σύστημα πιστοποίησης ISO 9001 αποτελούν μοναδική εγγύηση ποιότητας και άψογου και ανθεκτικού φινιρίσματος, εδραιώνοντας την εταιρία στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Οι νέες γραμμές, οι τολμηρές φόρμες, οι προκλητικοί σχεδιασμοί, τα μοντέρνα υλικά είναι μερικά μόνο από τα τεκμήρια που αποδεικνύουν την προσήλωση της εταιρίας στη συνεχή ανανέωση και την πρωτοπορία. Η «επώνυμη» πορσελάνη KERAFINA συνδυάζει την πολυτέλεια και τη λειτουργικότητα και αναδεικνύεται από μια ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων, που μεταμορφώνουν το μπάνιο σας στον πιο απολαυστικό χώρο του σπιτιού.