ΜΕΛΙΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ

Καλωσορίσατε στα είδη υγιεινής Kerafina

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Το ΝΕΟ site της Kerafina!!!

Η νέα ιστοσελίδα της Πρώτης Ελληνικής Βιομηχανίας ειδών υγιεινής είναι γεγονός!!!

Η Kerafina μέσα στις πιο αντίξοες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες όχι μόνο δηλώνει το πιο δυνατό παρόν, αλλά επενδύει στις νέες τεχνολογίες, καινοτομεί και μεταμορφώνεται για να ηγηθεί των εξελίξεων. Εμείς οι άνθρωποι της Κεραφίνα, εργαζόμαστε με γνώμονα να προσφέρουμε ολοένα και υψηλότερης αξίας προϊόντα και υπηρεσίες σε εσάς τους πελάτες μας που μας στηρίζετε 50 χρόνια.  Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήσαμε την πιο σύγχρονη ιστοσελίδα στα είδη υγιεινής στην Ελλάδα, με την πιο λειτουργική και πλήρη παρουσίαση προϊόντων ακόμα και για τον πιο απαιτητικό επαγγελματία.

Τοποθετούμαστε στρατηγικά στην καρδιά της κοινωνίας της πληροφορίας  Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το μεγαλύτερο στοίχημα της ανθρωπότητας στον 21ο αιώνα, μεταφράζεται σε έναν αγώνα ταχύτητας ανάμεσα στους φρενήρεις ρυθμούς που δημιουργείται η πληροφορία (που για κάθε πρακτικό σκοπό ξεπερνάει το μέτρο του άνθρωπου) και στην προσπάθεια του ανθρώπου να χαλιναγωγήσει αυτήν την πληροφορία, σε αντίστοιχους ρυθμούς, μετουσιώνοντας τη σε γνώση και αξία, πριν χαθούμε στην άβυσσο που οι ίδιοι δημιουργήσαμε. Οι άνθρωποι της Κεραφίνα, είμαστε ταγμένοι να νικήσουμε, ενώ η πηγή της αυτοπεποίθησης μας είναι οι ευγενείς αξίες, η συνεργασία, το όραμα, η συνέπεια και η προσήλωση, σε αυτόν τον αγώνα ενάντια στους νόμους της φύσης, και πάνω από όλα η πίστη στον ΄Ανθρωπο.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους πελάτες μας που μας εμπιστεύεστε, 50 χρόνια και μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε και να σας θυμίσουμε ότι μόνη επιρροή  που μπορεί να έχει αυτή η κρίση σε όλους μας, είναι να μας κάνει πιο δυνατούς!

Επικοινωνία

ΜΕΛΙΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ

Κοντονή 11, Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Τηλ.: 2109536450, 2109515978

Fax: 210-9516828